Fick göra lite förändringar..

jag tog bort två blogginlägg med "viktskalan" eftersom den i det första inlägget (om GI) tydligen ändras :o).
Jag lovar att komma tillbaka snart, med längre inlägg!

GI

Nu har jag börjat att äta enligt GI, vill bli piggare, gladare och smalare :o). Hittills har jag ätit det i drygt en dag och än så länge känns det lätt. Ska uppdatera bloggen bättre när jag har tid!




Storkok..

det blev ingen restätning för mig idag inte! Janne och killarna skulle egentligen ha åkt till Trollhättan och jag skulle ha storstädning. Istället blev det så att de stannade hemma och Janne fixade med vår värmepump. Jag har mest latat mig, fattar inte varför jag är så sjukt trött, sov i två timmar på soffan idag! Känns som om jag är sjuk eller nåt..bara trött, trött, TRÖTT.

Senare på eftermiddagen så städade Noah och jag hans rum, riktigt grundligt..alla små pryttlar gick vi igenom, så nu är det rensat, städat och renbäddat. Janne och Elias åkte och storhandlade. Janne tycker inte vi ska äta halvfabrikat (inte jag heller..men jag suger ju på att laga mat..), så nu gör han ett riktigt storkok..fem rätter samtidigt. Så smidigt det kommer att bli att bara värma mat under veckodagarna. Jag hoppas att det är nåt som håller i sig och så småningom ska väl jag också bidra mer. Kan tänka mig att det kommer att bli stressigt när vi båda jobbar och barnen går på förskolan, så det här är nog en jättebra idé :o).

Nu ska jag göra ett ryck och rensa i badrumsskåpen.

image15

Tillbaks efter mörkret..

hihi, nä, precis så kanske det inte är. Hade en låg kväll när jag skrev det förra inlägget, känns bättre nu iallafall :o).
Vi har kommit hem från norr nu, tråkigt att lämna.. tänker mig att vi köper hus där en vacker dag och flyttar upp. En tanke härlig att tänka!

Jag har hunnit med att jobba tre dagar, på den "uppsamlande" förskolan, som tar emot områdets förskole - och fritidsbarn. Tre dagar som var helt ok att jobba, inte mer än så ;o). Nu har jag avnjutit min sista semestervecka för i sommar.. nu väntar två veckor av inskolning :o). Västerås och Moffas begravning blir det i slutet av nästa vecka också.

Förra söndagen åkte Malin och vi till Fredrikshavn och bodde en natt på badhotell, helt underbart mysigt dygn! En hel del badande blev det. Knattedisco, djurpark, god mat och en drink till kvällen (vi hade ju barnvakt :o)).

image14

Hela familjen i Danmark, fotat av Malin :o).
 
Idag väntar storstädning av huset..känner mig inte alls upplagd för det..men det måste göras. Jaja, hög musik och en kopp kaffe gör det lättare :o).

Mat idag: rester antagligen
TV idag: slötittning ikväll..
Läsning idag: Kanske nån tidning om jag får ro till det.

RSS 2.0