Vi har en..

treåring i vårt hus!!

Dött här!

Ja..det är mycket nu med jobb och skola och allt, ska genast se till att rätta till det..fler blogginlägg kommer i dagarna, I promise! En hög med vänner ska jag höra av mig till, förlåt om jag är lite off nu - hoppas ni förstår!

277166-71
Vinterväg
Bilden tagen på Jannes och min minisemester till finska lappland i julas

Jorå..giveaway?

är förkyld, men har jobbat ändå. Janne är hemma med pojkarna idag och imorgon, Noah har feber. Så det blev ingen förskola för dem alls den här veckan. Annars är väl allt bra, mysig dag på jobbet idag!
Jag har en plan om att ha en utlottning här snart..en giveaway ;o) bland de som kommenterar, vad tror ni om det?


image69

Lägg märke till..

tupperwareskeden i min müsli..på söndag är det tupperwareparty hos mig! 

Egen rostning..






image67


Ett recept jag testade igår kväll, det luktar fortfarande pepparkaka i vårt kök! Müslin var jättegod, men ett litet tips bara - gör inte som jag och slarvigt mortla nejlikor för att sätta i müslin. Köp hellre färdigmalda nejlikor eller mortla riktigt ordentligt, jag får ju säga att min müsli har sina starka sidor..;o)

Receptet är hämtat ur Topp Hälsa nr. 12/07.

Onsdag idag!

image68


Idag är det redan onsdag och jag och småkillarna har varit hemma i dagarna tre, Elias har varit febrig och förkyld. Nu mår han bättre, så imorgon blir det förskola och jobb igen. Sådana här sjukdagar blir jag en blandning mellan seg och rastlös..hihi..svårt att förklara. Men det blir mest att surfa runt, mysa med barnen, sätta på Pippi på tv´n, fixa mat, ta hand om tvätt.  Jag försöker också ta tag i saker man inte hinner med under vardagarna, som att fixa med papper och så. Är så besatt i att jag ska "göra nytta" att jag känner mig dålig om jag inte gjort riktigt mycket en dag, samtidigt är jag slapp och trött och orkar inte. Lite jobbigt. Men det känns skönt att komma in i vardagen igen imorgon, med nya friska!

Det jag skrev om tidigare att min vår kommer att bjuda på förändringar, kommer att hända redan på måndag. Jag har sökt och kommit in på specialpedagogutbildningen :o)!! Är jätteglad över det!! Som vanligt blev det en impulsgrej från min sida då jag sökte, men trodde nog inte helt jag skulle komma in. Men det gjorde jag! Så på måndag börjar jag! Det känns lite pirrigt..


Från morgonstund till nattmacka..

image66


Janne sötis har bakat nu ikväll..så nu har jag stannat uppe bara för att få äta färskt bröd..
..får väl tillägga att det är GI-bröd, så jag verkar vara liite sundare..haha!

Nattinatti!

Morgonstund

Andra jobbardagen idag, gäääsp..liiite segt är det. Sitter här med en kopp kaffe och försöker vakna, snart är det dags att väcka barnen och sedan göra iordning oss och allt som ska med till förskolan..

Jobbardagen igår var mysig, det blev lite förändringar iom att en kollega kommit tillbaks efter föräldraledigheten, har aldrig jobbat tillsammans med henne, men det verkar vara en helgó kollega :o). Är nöjd med schemat som vi satt och filade på igår, tror att det kan bli en riktigt bra termin.

Mmm..dags att sätta igång dagen!

Hoppas ni får en bra, givande dag!


Hemma igen.

image65

Elias och jag sitter på pendeltåget.. vi är på väg!



Nu är vi hemma igen, trötta och slappa efter en lång resa. Vi myser i varsin soffa, med tv, dator och snacks..
Jag jobbar imorgon och ska snart krypa i säng..dumt att man inte försökte ställa om kroppen tidigare, utan väntar till dan innan man ska jobba - antagligen dömt att misslyckas.

Jag tänker på när resan startade, när vi satt där och hade nästan två fulla, så underbara norrlandsveckor att se fram emot. Men visst vill man ju ha tillbaks lite ordning och reda i livet, kanske inte fylla kroppen med femtielva olika sorters godis varje dag och inte göra vidare värst nytta under dagarna. Nä, nog får jag säga att det är skönt också! Imorgon startar jobbet med en planeringsdag, blir nog en bra dag!

Nattinatt från mig.

Vinternjutning!

277166-63

Jag njuter verkligen här i byn! Jag har ju mitt hem i söder, men det är ändå att "komma hem" när jag kommer hit. Tystnaden som jag var alltför hemmablind för att upptäcka när jag bodde här, har jag nu upptäckt.. under en kvällspromenad, det enda som lyste upp mörkret var stjärnorna och månen. Mamma och jag tog en promenad på isvägen över älven, ibland stod vi alldeles stilla för att lyssna på tystnaden, då och då hördes vattnet under isen..annars var det tyst, det är underbart!

På nyårsafton sparkade mamma och jag till affären..vi småtävlade..hihi..vilken syn! Men alltså, vad kul det är att sparka spark! Här ovanför bilder från vår sparktur..affären är en gammal lanthandel, så bara det har ju sin charm!
Sparkturen kommer jag att lägga på minnet och plocka fram när andan faller på..kanske i en bilkö en kokhet sommardag..

Hoppas året har börjat bra för er, det har det för mig!

Kramar!

Gratis bio..

är värt ett försök, kom över en ny sajt jag blivit medlem på:
jag har gått med i Gratisbio, gå med du också för att få gratis biobiljetter och presentkort. Det är en sida med länkar till olika företag. Genom att klicka på dem och kika in på deras sidor får du poäng, du kan också få bra med poäng om du shoppar och går genom dessa länkar. Stora företag som t.ex. LaRedoute och Ginza finns med..
Du behöver 400 poäng för att få en biobiljett, om du skriver mitt nick Apollonia80 som värvare så får du 75 poäng.

Jag gillar verkligen dessa gratisgrejer.. klickar bara runt och vips så får man någoting gratis :o).


Gott..

nytt 2008 och god fortsättning!!

kramar från Johanna


RSS 2.0