Tillbaka i södern

Fortare än kvickt så var jag nere i södern igen. Inslungad i vardagen genast. Den här veckan är det lägenhetsvecka och det passar fint, då jag har mycket skolarbete att göra.

Vi har fått höra att barnens förskola troligtvis kommer att läggas ner, det är förstås ekonomin som fått tala. Vi föräldrar ska göra vårt yttersta för att detta inte ska hända. Du som är medlem på Facebook får gärna visa ditt stöd till landets skolor och förskolor genom att gå med i gruppen "Låt inte barnen betala krisen!" 



Det är verkligen värt att kämpa för barnens fina naturförskola, som de stortrivs på!

Idag har det varit en härlig dag - det är verkligen underbart med gröna gräsmattor också! ;O)
 Imorse gjorde jag observationer och intervju på förskolan till mitt skolarbete. Vid lunch åkte jag in till Kungsbacka och där träffade jag Malin, efter en shoppingtur gick vi på café.. mysigt!!

Jag kom hem med ett par nya jeans, ett bälte och knallröda Converse - helnöjd :)




Idag snöar det

Idag snöar det..jag gör mig beredd för en riktig pluggardag, då snön vräker ner och pappa, Jonas, Noah och Elias ska åka till Kiruna.


Härlig dag!

Jag fortsätter med mysandet i Norrland.

Efter en skön sovmorgon åt jag en god påskfrukost tillsammans med familjen. På förmiddagen gjorde jag inte många knop. Efter att ha fixat lunch till grabbarna och sedan varit och handlat, så åkte vi tillsammans med ett gäng släktingar till fiskecampen. I campen stannade vi några timmar; grillade korv, pratade, solade och hade det gött. Nu på kvällen har jag varit riktigt trött.. men jag orkade få med mig hela kärleksfilmen som visades i TV4. En sådan där förutsägbar film, men vilken perfekt underhållning för en kväll som denna. Jag har också hunnit med att basta - riktigt hett, med en kall öl vid min sida ;O). Njutning på hög nivå..

Hoppas ni har det bra!

Kram!



En av stugorna i campen



Utsikt, isen har sina svaga punkter



Goa busungar i snön



Tiponi, Hjalmar och Hillevi hängde också med

GLAD PÅSK!

jovisst så har jag tänkt tanken att lägga ner bloggen.. jag tycker inte att jag har något spännande att skriva om.. men jag ska ge det beslutet mer tid.. jag ser ju att det kikar in folk här då och då ;O)

Just nu är jag i Norrland och njuter av snö, härligt väder, god mat, massor av godis och förstås av att få umgås med familjen.

Jag önskar er alla en härlig påsk och jag återkommer!

Kram från Johanna


RSS 2.0