Allmänt less....

känner mig bara så allmänt less på det mesta..inget är så där superkul..

Inte för att livet kan vara superkul hela tiden..det vet jag.

Känns som om jag är inne i en rejäl funderare..alla mina beslut tänks igenom. Har jag verkligen gjort rätt? Hur skulle det se ut om saker gjorts på ett annat sätt? Vad hade hänt?

Vad tänker du? Har du några tips om vad man ska göra när man känner sig så där..hmm..vad ska jag säga..uggen?

Suovastallrik..

mmm..så gott det var, bjöd Fia på middag på Glada Oxen i Vittangi. Efter det kaffe, glass och jordgubbar hemma hos henne. Riktigt mysigt, massor med babbel om allt möjligt..gamla tider och nya tider. Jag bara älskar sådana här stunder (sparar dem i mitt hjärta..att ta fram när vardagen inte känns fullt lika kul..).

Har haft en del huvudvärk idag, tråkigt :(.. irriterande...alvedonen hjälpte i några timmar i alla fall :o).

Känner mig irriterad över att jag måste jobba fyra dar i vecka 30... vet inte hur jag ska göra, ev. kommer Janne och barnen stanna här, medan jag åker tur och retur för att jobba dessa dar..jag får ju en hel vecka till här sen, om vi skulle göra så.. särskilt ekonomiskt känns det dock inte.. Men Parakkatid=kvalitetstid och tid är ju pengar, kvalitetstid är värt så mycket mer!

Hoppas ni har det bra ni därute!


Bildtest...

Efter ett tips från Anna så gjorde jag ett bildtest på: http://imagini.net/ ...

Det här är jag:

image13

Stämmer! Eller vad säger du?


Norrland!!

Mmmm.. nu är vi häruppe och så härligt det är! Vi myser mest.. slappar lite och grejar med Tradera. Jag har inte märkt av myggen så mycket än, men har heller inte varit ute några längre stunder. Barnen busar för fullt med mommo och moffa och det är så härligt att se dem alla så lyckliga! Kaffet står hela tiden på..och bara det är såå Parakka-mys

Resan upp gick bra, vi åkte en dag tidigare, eftersom det var så lite barn på jobbet och jag kunde ta en till dag ledigt. Vi berättade det inte till mamma och pappa, vi tänkte att det kunde bli en rolig överraskning att komma nån dag tidigare. Så vi smidde planer, och min moster, som vi bodde hos i Västerås var helt med på det. Jag ljög att vi var kvar i Horred när vi i själva verket satt i Västerås. Strax efter Skellefteå så började det dåna konstigt i bilen..det visade sig att vi hade fått punktering. Det i sig är en enkel sak kanske, men nu märkte vi att vi inte hade några verktyg i bilen, vi kunde varken få lös det punkterade eller det hela däcket. Med två små trötta barn i baksätet var det inte superkul precis. Medan Janne surfade efter vägassistans på mobilen kom jag på att Jonas (min bror) ju har en kompis som bor i Skellefteå. Så efter några korta telefonsamtal dröjde det 10 minuter och sedan kom Andreas med två kolleger och fixade däckbytet. Andreas jobbar som försäljare åt en däckfirma..så det var ju rätt person som kom, de hade med sig superbra verktyg, hela däckbytet gick superfort! Glada åkte vi vidare och när pappa ringde var vi strax norr om Luleå, men jag ljög att vi snart var i Mariestad. Men sedan sa pappa att min morfar precis hade gått bort.. så då lade vi ner hela grejen med överraskning. Skönt var det iallafall att få träffa mamma tidigare när det här har hänt.

Det kom som en chock att morfar har dött, visst, han var gammal, men så pigg!! Så än så länge känns det väldigt overkligt, jag kommer nog först att förstå det då jag kommer ner till Västerås och ser att han inte är där i huset mer..

Shoppingdagar..

mm..två mysiga shoppingdagar har det blivit efter jobbet både igår och idag. Igår var Janne, barnen och jag till Göteborg och köpte lite smått och gott. Blandannat den här mysiga väskan till laptopen: 


image11

                                                                           






                                                                                          


Är verkligen nöjd med den!



Idag var Rebecca, Emil, Noah och jag till Kungsbacka på en snabb shoppingtur, mysigt var det! Jag köpte en flaska med nåt grejsimojs till håret:    


image12















Efter den här blir nog håret än mer underbart! ;o)





En snygg BH från Change blev det också.

Nu är det bara Norrland som drar..snart är vi där! Ska bli härligt! Bland myggen och i midnattssolen..mmmmmm.....

RSS 2.0