Ser att det finns lite läsare kvar..

av min blogg. Här går jag och trampar, vi väntar på att vi ska få en lägenhet.. jag vet inte om vi får det idag eller om hundra år.. det känns som det senare.. Visst är vi bra vänner fortfarande, men jag behöver distans nu, för att börja bearbeta. Det fungerar inte så länge vi bägge går hemma och lever nästan som förut.

Jag vill skicka en stor varm kram till alla som hör av sig och undrar hur jag mår och kommer med uppiggande ord och hittar på saker med mig. Ni är där när jag faller och nu har jag fallit!! Nu stöttar ni mig när jag reser mig igen, tack!! Jag är inget kolli, men jag är oerhört tacksam för all ompyssling jag får nu, jag behöver bli bortskämd! ;o)

Nu ska jag ta tag i vardagsbestyren, för de finns ju alltid kvar - tryggt ;o)!!

Uppbrott..

Janne och jag har gemensamt bestämt att vi ska gå ifrån varandra. Därför blir det en bloggpaus nu. Jag har inte energi till att blogga för tillfället. Många andra tankar snurrar i huvudet.

Men iallafall så mår jag hyffsat, jag gråter en del..men det kanske inte är så konstigt efter våra fem år och allt vi delat tillsammans? Vi två är iallafall jättebra vänner fortfarande och båda tycker att det är det rätta beslutet att ta.

Så tills vi ses igen får ni ha det bra!

Nu så..

en ny stationär dator är installerad, csn-bidraget är ansökt och framför allt så är de flesta fönster i vårt hus pimpat med fräscha, nya blommor och krukor..

Lena, min svägerska har verkligen blick och kunskap, att förvandla det enkla till något så mycket mer! TACK söta svägis!!

Nu är det slappande i soffan som gäller..med en ny, vacker ljusbricka på soffbordet fylld med tända blockljus.



..Harmoni..

Övergående Bloggtorka..

Jopp, nu börjar det mesta falla på plats igen - vi är hemma och jag börjar jobba på måndag igen.

Den här semestern (jag tänker inte skriva sommaren här - för den är ju inte slut än - eller hur?) har barnen och jag varit på resande fot på egen hand. Vi bilade först till Västerås, var där i några dagar och flög sedan upp till Parakka, där vi var i två veckor. Sedan tillbaks för en natt i Västerås och sen bilande hem. Dagen efter vi kommit hem kom min barndomskompis Marlene med hennes Micke hit. Den här sista veckan har även Janne haft semester och förutom små bad- och shoppingutflykter med Marlene och Micke så har vi hunnit vara till Trollhättan en dag.

Idag kommer Jannes bror med familj hit. Söta svägis har lovat att hjälpa till med hemmapimp här.. hon har verkligen öga för sådant.. :o)

Nu vaknar lilleman efter en sovmorgon..så nu är det frukost-time..vi hörs!


RSS 2.0