Aktiv eftermiddag..

det har gått i ett här hemma hos oss, sedan vi kom hem från jobb och förskola. Efter en snabb eftermiddagsfika tillsammans, åkte Janne och barnen och handlade (bunkrade upp inför helgen :o)). Jag dammsög i full fart..ända tills jag såg ett jättestort antagligt spindellik i ena hörnet av vardagsrummet (iiiiiihhhhhh!!). Så, resten av golven blev dammsugna..men den delen av rummet lämnade jag. När Janne kom hem så konstaterade han att det var en spindel och tog bort den, sedan var han så söt att han städade resten :o). Bortskämd?!  Jo, jag vet... *skäms lite smått*. Nu fick jag en tanke..egentligen så skulle jag bett honom ta kort på spindelkraken, så jag kunde lägga upp den här, så ni hade förstått.. hehe.

Jaja..tillbaks till det härliga..huset ser ganska ok ut nu, kylen är bunkrad för "moster" Malin och barnen..imorgon förmiddag bär det av till Stockholm för Janne och mig, ska bli såå mysigt!.

Resten av kvällen blir det småplockande, packning och soffläge. :o)

277166-42


Softar i soffan..





Har gosat ner mig i soffan nu, jobbade några timmar i eftermiddags - skönt att vara tillbaks. Imorgon blir det vanlig jobbardag. Killarna har varit pigga idag, man märker att de är less på att bara gå hemma .. så det blir nog bra med förskolan imorgon. Imorgon kväll är det dags för pysselkväll igen - jag längtar!

Idag efter jobbet åkte Sara och jag raka vägen till Visko och där köpte jag ett par nya snygga skinnstövlar.. :o)..de ska invigas imorgon.

Nu sover Janne i soffan intill och jag tittar på Desperate Housewifes.

kram!

God morgon!

image40

morgon igen.. barn-tv är på, jag tar nån minut vid datorn. Snart åker kaffet på och det ska ätas frukost. Jag åker och jobbar på eftermiddagen, när Janne kommit hem.


VABar igen!



image39
Bilden är tagen av Janne.



Hujedamejdå.. nu är jag hemma och vabbar igen, förra veckan var jag hemma halva tisdagen och sedan var Janne hemma från onsdag till fredag, Noah var väl den som var mest sjuk, febrig och hostig. Imorse tyckte jag att allt flöt på rätt bra; alla kläder var framplockade, jag hann stiga upp innan barnen, göra mig iordning och äta frukost..sedan plockade jag upp dem, klädde på dem och tyckte att Elias verkade ganska snorig, hostig och varm..lika bra att kolla och visst var det feber! Det kändes riktigt jobbigt att inse att vi får stanna hemma idag igen.

Jag tycker att det blir extra jobbigt med tanke på att min chef under medarbetarsamtalet förra veckan tog upp att jag hade hög frånvaro. Suck, kanske var det mest av oro från hennes sida..att jag inte mår bra eller så. Jo, det magonda var jag ju hemma med en vecka, men annars så är det ju barnen som varit sjuka. Hela förra läsåret var jag mycket sjuk iochförsig, men nu sedan jag minskat i vikt och ätit nyttigare så har jag känt mig piggare. Jaja, hursomhelst, efter att har ringt till kollegan, Janne och sedan till barnens förskola, ringde jag till rektorn och förklarade hur läget var. Jag möttes av en mycket förstående chef, så det var skönt. Klart jag förstår att det inte finns nån återvändo när barnen är sjuka, men jag vill göra det tydligt att jag vill komma till jobbet, men helt enkelt inte kan.

Jo, så nu får jag försöka göra det bästa av tiden hemma, ta hand om min sjukling och gossa med båda pluttarna. Gympa lite, fixa med lite papper och plocka lite..

Hur har ni andra som har barn fixat det med vab? Delar ni lika på det mellan er föräldrar? Är era barn ofta sjuka?

Tills sen!

Nya grejer.

Jo, nu försöker jag greja med bloggen..så den blir precis som jag vill ha den, jag är på god väg nu känner jag! Janne har gjort den fina headern till mig..med lill Elias palissen ;o).

Söndag igen..har varit en mysig dag. Jenni, Ivan och Leo har varit hos oss från igår till idag, det har varit skoj. Mycket babbel, skratt, lite kikande på gamla foton, rödvin och scrabble-spelande. Perfekt helg får jag säga!

Nu väntar jobbande i fyra dar och sen en vuxenresa med min älskling till Stockholm på fredag; flyga, äta gott, gå på konsert, bo på hotell och mysa.

Nej, nu ska jag titta på senaste avsnittet av singelmammorna..

Nattikram!!

Johanna - världens vän!

Ja, det måste jag ju säga att idag är jag världens vän! Varför det? Jo, titta här:

  1. Steg upp och fångade dagen, trots att jag var ootroligt trött (och fösökte snooza Elias till en början).
  2. Fixade iordning barnen och mig och tog oss till förskola/jobb i rasande fart.
  3. Jobbade och var mycket ute i naturens underbara regn och rusk ;o).
  4. Hämtade ut paket, postade brev och GAV PENGAR TILL VÄRLDENS BARN :o) (psst.. bara 40 kronor..men bättre än inget iallafall).
  5. Åkte tillsammans med hela familjen till ÅTERVINNINGSSTATIONEN OCH LÄMNADE MASSOR MED SKRÄP, ALLT OMSORGSFULLT SORTERAT.
  6. Var på pizzeria i Kungsbacka, men ÅT SALLAD!

NÖJD och belåten..ja, jag känner mig ju nästan lite präktig efter denna dag, ;o)

Magen är det bättre med för varje dag som går, det känns riktigt skönt! Jag ska försöka ta hand om mig själv nu.. lära mig säga nej en gång för alla.

Igår hade vi en mysig första pysselkväll med ett gäng vänner, mest prat, men också lite kortmakeri. Jag tror verkligen det kommer att bli kul när vi kommer igång på allvar! Det är dags känner jag, pysslet har fått stå tillbaka länge nu.

Hoppas ni har det bra därute! ..och du..kan du inte skriva ett mess i kommentaren..så jag vet att du läser?..

KRAM!



image30

Me & i

Äntligen tillbaka! Jag har varit hemma i en vecka, sjukskriven med magont..nu är jag tillbaka på jobbet och mår bättre. :o).

I dag fick jag ett paket från Vitalas i posten..med solbruntabletter...(jaha, precis nu när jag skriver det här, så ringde de från nåt annat hälsotjafs och ville ge mig tabletter..). Missförstå mig inte..jag är för hälsokost! Men jag tycker att det finns så många skojare inom detta. De här solbruntabletterna har jag inte beställt, så jag ringer genast till Vitalas och säger att det måste ha blivit nåt fel.. men de menar att jag beställt dem på nätet. Killen i kundtjänsten menar att jag kan returnera tabletterna och stå för portokostnaden.. men jag menar att jag ska väl inte behöva betala för något jag inte beställt. Jo, det måste jag tydligen..annars får jag göra en polisanmälan, för då måste nån ha beställt i mitt namn.. Det enda jag med säkerhet vet är att jag har varit med i flera tävlingar, där jag tackat ja till reklammejl. Men vad jag vet har jag aldrig beställt några tabletter. Usch, så irriterande!! Så nu försöker vi mejlvägen bli av med betalningstvånget.

På eftermiddagen var jag ut på en långpromenad med en väninna och barnen..vi gick i över en och en halv timme, jag känner mig så nöjd (och trött)! Barnen satt hur lugnt som helst i vagnen.. de tyckte nog det var mysigt.

Me & i - beställningen kom också idag, vilka härliga kläder!  Mjuka, goa och fina!

Mat idag: Korv och makaroner grönsaker :o)

TV idag: Gynekologen i Askim! Så härlig miniserie!!

Läsning idag: Allt i hemmet


Ett av mina fynd:
 
image29




Tills snart...

ja, snart återvänder jag, tills dess kan du gå in här och vinna en personlig almanacka:

http://theasrum.blogg.se/

Kramen från mig!

RSS 2.0