Vem är du?

Sådana här inlägg är tråkiga! Men jag som bloggare blir nyfiken på er som kikar in här! Du behöver inte skriva någon lång kommentar.. bara vad du heter och hur du har hittat hit. Det hade varit kul att veta, vem som läser det jag skriver..

Här skulle egentligen en bild vara..men blogg.se vill inte..

Lördag idag..

jag sitter i lägenheten, tv4 morgonnyheterna är på, laptopen i knät och Spotify strömmar ur högtalarna.. det märks att jag inte vill ha det tyst kring mig just nu.

Förra helgen var Jenni och jag till Köpenhamn och det var en härlig resa, som förstås gick alldeles för fort! Veckan som gått har varit bra, de tre första dagarna bodde jag kvar i huset. Jag hjälpte Janne lite då han har haft mycket på jobbet, Köpenhamnsresan var på min "barnhelg", så vi byter lite mellan varandra. Det är så skönt att vi hjälps åt och att det går smidigt! 

På skolan har jag en sista inlämningsuppgift att göra och en sista samling innan det är sommarlov..tiden går fort!

Det händer fortfarande mycket på jobbet och mest troligt kommer det att bli omstruktureringar inför hösten - något som jag ser som positivt! Det är nog bra för oss alla att få lite nya, friska arbetsuppgifter.

Jag dejtar så smått och det är roligt, så uppiggande! :D

Men får ju säga att det finns många som verkar vara "rötägg" på dejtingsidan jag är med i, är försiktig med vem jag dejtar irl..det får vara mycket mailande först.



Intresse av böcker?

Jag håller på att rensa för fullt här hemma.. just nu har jag en hög med böcker som söker nya ägare.. finns det något intresse?
Det är bland annat viktväktarkokbok och graviditetsböcker..men mer lär det bli.. Om det finns intresse, så kan jag lägga ut bilder på de aktuella böckerna.. :O)

/Johanna.

Auktioner..

Här är lite bilder ur mina aktuella auktioner! Scrolla till inlägget under för att hitta direktlänk till dem :O).


Scrapbooking-grejor



Ansiktsvatten



Kortmakeritidning

Det är så skönt att rensa..och kul om man kan få en peng för det och någon annan får användning för det, istället för att behöva slänga..

:O)


:O)

Hej på er!

Det blir lite uppehåll mellan gångerna..men jag försöker hålla bloggen helt kravlös.. den ska inte vara "pain int the ass", nej, jag vill att den ska vara lustfylld att skriva!
Vad händer i mitt liv nu?
Korta sammanfattningar..

Familjen: Barnen mår bra nu, Elias hade halsfluss för drygt en vecka sedan, han har också fått pollenallergi..men, som läkaren uttryckte det "Elias har bara otur". Den diagnosen som låg närmast till hand för Elias symtom är "periodisk feber", men den kunde läkaren utesluta eftersom symtomen ändå skiljer sig mycket från gång till gång. Igår hade vi treårskalas för Elias, med Jannes sida av släkten. Det var mysigt att träffa alla igen. Lite speciellt mysigt att träffa min "ex-svägerska" igen, vi hade mycket att ta igen! Noah är ju också en stor kille, han diskuterar med oss och kommer fram till nya slutsatser! Med Janne och mig är det bra, varannan-vecka boendet flyter på som en dans.

Jobbet: På min arbetsplats, som på så många andra, kommer det att hända stora förändringar nu framöver. Mitt arbete kommer nog att förändras en hel del framåt hösten. Det känns spännande!

Studierna: Jag hade samlingsdagar på Universitetet i veckan, bland annat med muntlig examination. Den gick bra och nu är det bara en träff till innan det är halvtid! Tänk vad fort det går!

Datingen: Tja, hihi, en ny rubrik. Jag börjar så smått ta steget till att släppa in någon ny i mitt liv.

Rensning: Jag rensar ur här hemma, lägger upp nya Tradera-auktioner varje dag nu, kika gärna in HÄR!

Övrigt: Tack för era kommentarer! Katrine, jag vill höra mer från dig! Vad roligt att höra från någon som har liknande förutsättningar!


RSS 2.0