2008

Här kommer en repris, samma lista som jag fyllde i för precis ett år sedan, men andra svar den här gången..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det måste väl vara att bestämma sig för att separera..
Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga :o)
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp!! Sofia och Martin fick lilla Alva!
Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? Finland, Norge, Danmark
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Ja, men det håller jag med mina närmaste.
Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Att jag började läsa till specialpedagog och att jag reste upp till Tomsö och Husöy när det var tungt, det gav så otroligt mycket!
Största misstaget? Hmm..näe..jag vet inte något som var så stort så det skulle ha betydelse. Kanske när jag glömde min väska på hurtigbåten i Norge, hihi..
Bästa köpet? Funderar..kanske var det den där lilla handdammsugaren som Janne köpte i höstas..det var han som köpte den..men jag hade velat ha en sådan ett tag.. jag använder den faktiskt mer än jag trodde!
Vad spenderade du mest pengar på? Resor.
Vilken var din favorittrend? tights och knästrumpor och en fin kjol till..
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? "Om du lämnade mig nu" med Lars Winnerbäck och Miss Lee
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare, definitivt. Jag tror aldrig jag haft ett så ledsamt år som detta.
Har du förändrats mycket? Ja, det har jag.
Vilket plagg använde du mest? Jeans
Blev du kär i år? Nej
Favoritprogram på tv? Bonde söker fru, Desperate Housewifes, Ensam mamma söker.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej.
Bästa boken du läste i år? Min studielitteratur är faktiskt jättebra! "Konsten att samtala" ligger bra till!
Något du önskade dig och fick? Kameraväska, handdammsugare, Leilas bakbok..
Något du önskade dig men inte fick? Ja
Årets bästa film? Kommer inte på någon som utmärkte sig..
Något som du irriterat dig på under året? ja, haha, massor av saker. Fast jag tillochmed var med i "sluta-gnälla klubben"
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Jag satt faktiskt hos frisören i Kungsbacka i massor med timmar; klippte håret, färgade och slingade det. Fick även mina ögonbryn plockade ;o). Sedan var jag på kafé med Jenni, Ivan och Malin - mysig dag!
Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Mer designinriktad kanske..
Vad fick dig att må bra? Att pyssla om mig själv.
Favorit månad? April
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det är klart det finns! Att Janne och jag hade kommit på rätt köl och kunnat lappa ihop vårt förhållande!
Vilka utmanar du att göra denna lista? Anna, Anna, Linnea, Susanne och Kardemomme!

När ska det bli ordning på allt?

Jag känner mig uppgiven. Jag vet att allt ordnar sig tillslut, det gör det. Men just nu är det ganska grått. Det är alldeles för mycket för mig att ta tag i nu. Så jag försöker andas och ta en sak åt gången, det blir ju inte bättre av att jag går runt och oroar mig. Men jag är nyfiken på när det ska bli ordning på allt..

Läget idag:

Jobb snart. Två små, sjuka killar som blir hemma idag (Janne kommer snart hem och VABar). Sänginköp senare. Biblioteksbesök. Posta viktiga papper och en jobbig klump i magen när det gäller skolan.

..andas..

Dags för lite WiiFit nu.


Lucia

Var tvungen att googla på lite luciatåg idag, då jag missat tv´s sändningar.. jag var ju tvungen att visa till barnen. Är det inte så att man märker mindre av Lucia eftersom det infaller på en helg? Barnens förskola ska iallafall ha lussefest på måndag, det ser jag fram emot!

Idag har Jonas och Janne varit iväg på shoppingrunda, medan barnen och jag varit hemma och grejat.  Vi var ute ett bra tag och då passade jag på att ändra lite vid yttertrappan..jag tände en lykta och satt en trasmatta där. Det blev lite mysigare iallafall :O).

Imorse, när jag steg upp, möttes jag av en pepparkaksbakande pappa med sina två pojkar. Att han är en underbar pappa kan jag definitivt aldrig ta ifrån honom! Hur det än är ställt med våran relation, så går det inte att förneka en närvarande och härlig pappa!

Jonas köpte Mario Kart till barnen idag (så de kan köra bil på Wii:et). Just nu sitter Janne och han och kör.. barnen lade sig för sådär tre timmar sedan.. de verkar ha det roligt iallafall! Jag sitter vid datorn med ett glas vin, efter att ha kört dryga tjugo minuter på Wii Fit. Jag märker ju av att min form har försämrats sedan sist. Men det var jättekul att komma igång igen, det är ju lite beroendeframkallande det här! Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig riktigt ren och fin.


¨

Pepparkakebagare Elias tar av sig förklädet.

Fredagsledig

En körig vecka leder mot sitt slut. Nu är jag i en jobbig svacka. Jag har fått lite jobbiga besked, men det är bara att bita ihop och kämpa på. Idag ska jag iallafall försöka få lägenheten i ordning för att man ska kunna bo där och ha det ok. Jonas är ju här nu, så jag kommer att få hjälp av honom, vilket är skönt!

Ikväll blir det fredagsmys med god mat, dricka och kanske lite wii-spelande.. för min alltför snälla bror har gett mig ett helt paket med nintendo wii och tillbehör! Så nu är det dags att fortsätta med det här! Och inte nog med det..en iPhone har jag också fått :D. Tekniknörden i Johanna är lycklig ;O).

Näpp, nu är det dags för frukost och att sparka igång dagen. Vi ska hinna med städning, lägenhetsgrejsande, bakning, matlagning och busning!

kram!

Söndagsblogg

Nu är helgen snart över, bara en mysig söndagskväll kvar.

Det har varit en mysig helg, med liten shopping - och kafétur i Kungsbacka med barnen, Malin, Jenni och Leo. Jenni och Leo hängde med till oss och stannade över natten. Riktigt härligt och uppiggande var dygnet! Pussar till er!

Idag blev jag dissad, inte kärleksmässigt.. utan..vad ska man säga..karriärsmässigt.. men det var nog den positivaste dissning jag varit med om! Så jag är glad ändå!!

Veckan som kommer är fullspäckad, med julbord, universitet, Göteborg och sist men inte minst så kommer ju brorsan hit imorgon, HAPPY! :D

Ta hand om er!

Fredagssången

Noah sjunger vidare..



Härlig julkalender!

Passa på att gå in på Barnsemester och var med i deras julkalender! Ny tävling i varje lucka, med härliga vinster!

På Barnsemester hittar du tips, idéer, goda råd, tävlingar, forum och mycket annat för oss reseintresserade föräldrar!
Klicka på bilden, så kommer du rätt!

Önskelista




I julsäcken önskar jag att det fanns en väska till min kamera (en rååsa förstås!), eller en dymo-märkapparat för allt jag vill få ordning på i mitt liv. Ordning med tanke på dubbelt boende och familjeliv ,kan man kanske också få hjälp på traven med en Familjebok. Mina kontokort, medlemskort  och mina pengar håller på att ramla ur min plånbok och jag har hittat en ersättare som jag dreglat över en stund nu.. Två grejer som det hade varit skönt att koppla av med är en ny serie på dvd eller en spa-behandling/vistelse. Presentkort tycker jag om..mycket! Gärna på Bluebox eller Cosas.

Nu Tomten, så har du fått lite uppslag och idéer.

Jag ska försöka vara lite snällare.. jag lovar!

Vad hände?

Nu är det så där mysko här.. nu när vi väl har fått lägenheten och nycklarna, så går det jättesakta fram. Jag hade sett för mig att när jag äntligen får en lägenhet ska jag hoppa, skutta och flytta på en gång. Men det gör jag inte. Kanske för att det blev så seriöst och allvarligt nu? Eller kanske för att jag fick åka in till sjukhuset med liten, sjuk Elias i tisdags. Ju fler timmar vi spenderade där, desto mer rann lusten att flytta iväg. Det är för mycket på en och samma gång tror jag.

Idag är jag hemma med killarna, Elias har fortfarande feber. Jag har gjort ett lite halvdant försök att plocka ihop lite grejor till lägenheten och tänkte att vi kunde åka dit en sväng senare under dagen. Jag tänker att det blir bättre ju hemtrevligare det blir där..desto mer ok blir det att flytta.. när korkskruven ligger i lådan och handdukarna är i skåpet. Eller kanske det är ännu ett sätt att dra ut på det?

RSS 2.0